Det laver vi 

Vores hus råder over en masse forskellige kompetencer. Og vi er ikke bange for at bringe dem i spil på nye måder, når vi bliver stillet nye udfordringer. Faktisk kan vi ret godt lide udfordringer. De giver os nemlig mulighed for at afprøve nye metoder og løsninger. En af vores vigtigste kompetencer er evnen til at sætte os ind i alle aspekter af din forretning. På den måde er vi endnu bedre rustet til at kunne gøre en forskel for dig.

Vores forretningsforståelse er fundamentet for stort set alt, hvad vi foretager os, men vi er langt mere end det.

Flip a pen

Websites & E-commerce

Små kampagne-sites, visit-kort-sites, store corporate websites eller komplekse integrerede e-commerce-løsninger. Vi laver websites og e-commerce-løsninger for mange forskellige typer af virksomheder på mange forskellige tekniske platforme.

Læs mere her

Kampagner

Vi er ikke bare en digital leverandør - vi er et bureau. Det betyder, at vi kan understøtte jeres forretning med kampagner dér, hvor det giver mening.

Læs mere om kampagner

Social

De fleste virksomheder er i dag til stede på de sociale medier på den ene eller anden måde. Det er dog ikke alle virksomheder, der har en plan for, hvorfor de er på de forskellige kanaler. Vi kan hjælpe med at udnytte de forskellige kanaler bedst muligt. Om det bare er en overordnet strategi eller helt ned til det daglige vedligehold, så har vi teamet, der kan hjælpe.

Læs om social her

Film

Når det kommer til formidling af budskaber, stemninger og følelser, er der ingen medier, der rummer lige så mange muligheder som filmen. Derfor har vi in-house-kompetencer til det meste filmproduktion, som vores kunder bruger i stor stil.

Læs om film her

Trafik & Medier

Et lækkert website er ikke meget værd, hvis det ikke har nogen besøgende. Derfor arbejder vi også med at skabe trafik på vores kunders websites, e-commerce-løsninger eller til deres kampagner. Vores udgangspunkt er altid data, og herudfra arbejder vi struktureret med SEO-strategi og udvikling af content. Vi køber også trafik (SEM) i form af AdWords, via Displaynetværk m.m.

Læs mere om trafik her

E-mail, Automation & Inbound Marketing

E-mail er meget mere end bare nyhedsbreve - dem laver vi også gerne - men vi bruger også mediet til eksempelvis lead nurturing og andre former for automation.

Læs mere her

Strategi

Strategi er en naturlig del af de fleste af vores projekter. Men vi tilbyder også strategi som en selvstændig leverance. Vi arbejder typisk ud fra forretningsstrategien og de mål, der skal opnås. Derfra udvikler vi digital strategi, markedsføringsstrategi, kommunikationsstrategi, kampagnestrategi eller lignende.

APPs

Verden er mobil. Vi har efterhånden alle en smartphone i lommen, og vi bruger den i stigende grad til at kommunikere med de virksomheder, vi handler med. Når vi taler apps med vores kunder, har vi naturligvis været omkring fordele og ulemper ved et mobilsite først. Apps kommer ind i billedet, når vi skal gøre brug af telefonens funktioner og kunne tilgå data, når vi er offline.

Offline

Alt, vi laver, er digitalt. Og så alligevel ikke. Det kan godt være, at vi kalder os et digitalt reklamebureau, men vi laver så meget andet.

Se noget af det, der ikke kun er digitalt

Sådan arbejder vi

Vi prioriterer at have alle ressourcer in-house. Det gør vi, fordi vi mener, at forståelsen for din forretning bedst bevares, hvis vi ikke skal overlevere mellem forskellige bureauer. Vi har intet imod at arbejde sammen med andre, og vi gør det også ofte. Vi vil bare gerne tilbyde at levere det hele til dig, så du kun behøver at ringe et sted hen.

Vi arbejder meget pragmatisk med vores kunder. Vores mantra er, at vi finder en løsning. Vi forsøger dog at holde os til vores projektmodel. Både når der er tale om helt nye projekter, og når vi kigger på eksisterende løsninger. Vil du vide mere om, hvordan vi griber projekter og kampagner an, så tag fat i os.

Vil du vide mere?

Kontakt os på +45 8613 8848 eller send en mail til hello@heyday.dk