app udvikling

Native apps

Hos Heyday udvikler vi native apps. Og hvis du ikke helt er klar over, hvad det indebærer, så bare rolig – det forklarer vi nemlig nu.

Native kan oversættes til hjemmehørende eller indfødt. Det betyder altså, at det er apps, der er udviklet til brug på en specifik enhed. Vi udvikler således en app per system, hvilket vil sige, at der udvikles en app til iPhone og en anden til Android.

Der er mange fordele ved native apps, og netop derfor har vi valgt at lægge vores fokus netop her:

  • Mulighed for at give den absolut bedste brugeroplevelse, da potentialet udnyttes fuldt ud.

  • Man udnytter den pågældende enheds hardware optimalt.

 

Cross-platform apps

Ønsker du derimod en app der fungerer på tværs af systemer og platforme, er en cross-platform app måske løsningen for dig. Med en cross platform-app udvikles der én app som fungerer på både iPhone og Android. Når du udvikler én app til flere systemer, betyder dette dog også, at du må gå på kompromis med en række vigtige parametre som eksempelvis brugervenlighed og kvalitet.

app udvikling

Derfor skal apps være en del af strategien 

Der findes ikke ét facit for, hvornår det som virksomhed er en god idé at udvikle en app. Overordet skal en app dog kunne tilføre virksomheden og kunderne en værdi – det kan være øget salg, lettere arbejdsgang for medarbejdere eller en optimal brugeroplevelse for kunderne. Hos Heyday ved vi godt, at app udvikling ikke altid er vejen hen til guldspanden for enden af regnbuen, og vi tør godt fortælle jer, hvis vi ikke mener, at en native app er vejen frem for jer.

Når vi sammen skal finde den rette løsning for jer, er det altafgørende, at vi forstår jeres kunder og brugere af appen. Derfor prioriterer vi altid at sætte os grundigt ind i jeres målgruppe, deres behov og adfærd. Det er også utrolig vigtigt at undersøge den eller de situationer, som appen skal bruges i: Er det når brugerne står ude i en fysisk butik? Er det når de slænger sig hjemme på sofaen? Eller måske når de færdes ude på de travle gader i byen? Der er mange overvejelser og meget research, der ligger forud for app udviklingen, og vi hjælper jer naturligvis hele vejen fra idé til færdigt koncept.

OJ Electronics app 

IoT er kommet for at blive og med denne app kan kunder på en nem og intuitiv måde styre hjemmets varmesystem fra ethvert sted, og det betyder besparelser på varmeregningen. Det er muligt at se og ændre temperaturen i boligen, lave tidsplaner for opvarmningen i boligen, sætte varmesystemet på ferie-mode og meget, meget andet.

 

Formuepleje fintech app

Med denne fintech app kan brugerne se udviklingen på de finansielle markeder. De kan følge med i ændringer i indre værdi i de enkelte fonde, uanset tid og sted. Det er også muligt at komme i kontakt med en rådgiver eller en medarbejder samtidig med, at man kan se og tilmelde sig forskellige events.

Kontakt