cross platform app
cross platform app

Det skal du være opmærksom på

Selvom en cross-platform app umiddelbart kan lyde som en fantastisk løsning for dig som udbyder, så er der naturligvis også en række begrænsninger, som I skal være opmærksomme på, hvis I vælger at få udviklet en cross-platform app.

Mindre fokus på brugervenlighed

Først og fremmest er brugervenligheden mindre i fokus ved udviklingen af cross platform-apps sammenlignet med native apps. Eftersom cross-platform apps ikke er tilpasset det enkelte styresystem og device, går dette ofte udover både perfomance og UX i den færdige app. Dette betyder, at du med al sandsynlighed må gå en smule på kompromis med brugeroplevelsen. Det afhænger naturligvis også meget af, hvad din app skal kunne og hvilken behov den skal dække hos brugeren. 

Dårligere perfomance

Cross platform-apps vil ofte virke langsommere end native apps. Det betyder, at dine brugere får en dårligere brugeroplevelse, når de anvender din app, sammenlignet med en native app.

Med en cross-platform app får du altså en billigere og hurtigere løsning, der fungerer på flere enheder. Dog må du forberede dig på, at gå en smule på kompromis med både brugervenlighed og performance.  

Vil du være sikker på en app af højeste kvalitet, hvor du kan tilbyde dine brugere den bedste brugeroplevelse og performance, bør du istedet overveje at få udviklet en native app. 

Kontakt