IoT-løsninger

Hvornår giver IoT mening?

Lad os bare sige det, som det er – en IoT-løsning er ikke nødvendigvis den optimale løsning for alle virksomheder. Det afhænger af, hvilket produkt eller serivce din virksomhed tilbyder. Dog er mulighederne med IoT-løsninger nærmest uendelige, når man først formår at tænke ud af boksen og udnytte IoT-potentialet til fulde.

Hvornår bør du så få udviklet en IoT-løsning? Det bør du, når udviklingen og implementeringen af en IoT-løsning vil tilføre mere værdi til det produkt eller den service, du tilbyder.

Sælger din virksomhed køleskabe, kan I eksempelvis gøre det muligt for jeres kunder at vide, hvornår mælken er sur og spegepølsen for gammel. Sælger din virksomhed alarmsystemer, kan I gøre det muligt for brugerne at styre alarmsystemet mens de er på farten og væk fra hjemmet. Producerer din virksomhed musikanlæg, hvorfor så ikke give jeres kunder muligheden for at styre musikken fra deres iPhone, mens de sidder komfortabelt i sofaen? Ja, mulighederne er nærmest ubegrænsede med IoT.

Har du mulighed for at forbedre eller optimere et produkt eller en service ved brug af IoT, vil vi hos Heyday anbefale dig at gøre det. En IoT-løsning kan være gavnligt for langt de fleste virksomheder, uanset om I er en offentlig eller privat virksomhed, eller arbejder B2C eller B2B. Mulighederne er mange, det gælder bare om at komme i gang - og vil vil gerne hjælpe jer!

Kontakt