digital strategi

Derfor skal I mestre den digitale disciplin

Alle er online, alting foregår online, og har man overhovedet en berettigelse i forbrugerens bevidsthed, hvis ikke man som virksomhed er til stede online? Det kan for mange virksomheder være en sand jungle at navigere rundt i, hvis ikke man har de fornødne kompetencer - og det er der ingen skam i at erkende. Alt skal nemlig være gennemarbejdet, komplet analyseret og have en fremadskuende tilgang, for at kunne trænge igennem støjen på de sociale medier og nyde godt at høj eksponering, kliks og likes.

digital strategi

Digital strategi og succes går hånd i hånd

Hos Heyday er vi slet ikke i tvivl om, at strategi og succes går hånd i hånd. Men med succes følger også målsætninger, KPI’er og opfølgning. Hvis ikke man har defineret sine succeskriterier, kan man nemlig ikke måle performance. Netop derfor prioriterer vi sammen med jer at definere, hvornår noget er en succes, og hvornår det ikke er. Strategi er en naturlig del af alle vores projekter. Men vi tilbyder også strategi som en selvstændig leverance. Vi arbejder typisk ud fra forretningsstrategien og de mål, der skal opnås. Derfra udvikler vi en digital strategi, markedsføringsstrategi, kommunikationsstrategi, kampagnestrategi eller lignende.

digital strategi

100 % strategibaseret bureau

Heyday arbejder aldrig på baggrund af mavefornemmelser - men derimod data og indsigter. Vi ved nemlig, at hvis jeres marketingstrategi skal sprænge skalaen, så skal vi sammen arbejde ud fra best practice og dybdegående kundeindsigter. Dette, kombineret med vores dygtige og idérige medarbejdere og ressourcer, har hidtil beriget vores kunder med unikke og værdifulde løsninger.

I det strategiske arbejde hænder det, at vi også arbejder offline, så vi kan skabe en samlet strategi for jer, der matcher brugerens adfærd og behov. Vi er ikke bange for at afprøve nye tiltag, og vi omfavner altid nye digitale trends og teknologier. Men vi kender også vigtigheden af en god og gennemtænkt printannonce.

Kontakt