professionel hjemmeside

Brugeren er i fokus under hele processen 

Når vi udvikler en professionel hjemmeside til jer, er jeres kunder omdrejningspunktet for hele processen. Hvis ikke vi forstår deres adfærd og behov, er det nemlig en umulig opgave at udvikle en hjemmeside, der sikrer jer de bedste resultater. Vi dykker derfor ned i jeres kunder, så vi kan lære hvem de er, hvordan de agerer og hvordan hele rejsen for dem er udformet, når de interagerer med jer.

Når vi udvikler websites, er det naturligvis altid i et responsivt design, så jeres kunder får den samme optimale brugeroplevelse, uanset om de tilgår sitet fra en tablet, smartphone eller computer.

Men ofte er det ikke kun nok med en ny professionel hjemmeside, hvis antallet af besøgende og konverteringerne skal øges, for jeres synlighed i søgemaskinerne er absolut også en altafgørende faktor for jeres virksomheds digitale performance! Hos Heyday har vi et dedikeret team af traffic-specialister, der har mange års erfaring i at øge virksomheders online synlighed samt øge deres konverteringer og salg.

professionel hjemmeside

Har I styr på jeres digitale strategi? 

Når vi skal udvikle en professionel hjemmeside til jer, forholder vi os ikke blot til hjemmesiden som et selvstændigt parameter, men derimod til hele virksomhedens strategi og vækstønsker. En hjemmeside er nemlig et led i en række aktiviteter, der skal få jer derhen, hvor I ønsker. Og det kan bestemt også være en udfordring at vide, hvilke funktionaliteter websitet skal have for at kunne løfte jeres forretning til det næste niveau.

Det er ikke for sjov, at vi betegner os selv som en samarbejdspartner fremfor blot et bureau, for vi har hjulpet mange virksomheder med at træffe større strategiske beslutninger.

 

Hvad koster en professionel hjemmeside? 

Og nu til det store spørgsmål; hvad skal det koste? Vi kan godt afsløre allerede nu, at vi ikke kan fortælle jer, hvad I skal have op ad lommen for jeres nye website. Det kommer nemlig helt an på, hvad jeres kommende site skal kunne, hvilke funktioner det skal have og meget, meget andet. Men tøv ikke med at kontakte os, vi tager gerne en fuldkommen uforpligtende snak omkring jeres muligheder.

Kontakt