ppc marketing

Google Ads

Google Ads er den altoverskyggende PPC annonceplatform. Med en markedsandel på næsten 90 % er Google den klart mest dominerende spiller på markedet. Google Ads bør derfor tænkes ind i jeres virksomheds marketingplan, hvis I ønsker relevant synlighed overfor potentielle kunder. Hos Heyday arbejder vores certificerede specialister dagligt på at forbedre vores kunders placering på Google samt at få så mange relevante kliks ind på deres sites som muligt.

Vi arbejder altid metodisk med udvælgelse af de søgeord, som giver mest relevant trafik ind til jeres website, og vi foretager løbende justering af kampagneopbygningen baseret på indsigt i de søgeord, som resulterer i billigere klik og bedre placeringer, ligesom vi kontinuerligt foretager budjusteringer i forhold til at øge performance både på konto-, kampagne- og søgeordsniveau. Med vores omfattende erfaring kan vi med garanti også hjælpe jeres virksomhed med at få flere konverteringer og højere afkast fra jeres annonceinvesteringer.

ppc marketing

Bing ads

Bing står i dag for omkring 7 % af det danske marked, og i USA har Bing hele 30 % af markedet. Derfor må Bing Ads anses som værende en relevant add-on til Google for langt de fleste virksomheder. Vores PPC specialister er derfor også certificerede Bing-brugere. Så vil I findes på de ca. 7 % af alle danske søgninger, som foretages på Bing og ligge højere placeret end jeres konkurrenter, så tag fat i os, så vi sammen kan lægge den bedste plan for jeres Bing Ads investering.

ppc marketing

YouTube ads

YouTube er ofte en overset søgemaskine, men da YouTube er verdens andenstørste søgemaskine - kun overgået af Google - bør YouTube spille en rolle i virksomhedens samlede strategi omhandlende PPC marketing.

Annoncer på YouTube består af videoindhold, som bliver vist før de videoer, som brugerne har søgt sig til. Disse annoncer kaldes også for pre-rolls. En klar fordel ved YouTube er, at I først betaler, når en bruger har set 30 sekunder af jeres video eller har klikket på den. Springer brugerne videoannoncen over inden for de første 30 sekunder, betaler I med andre ord ikke for visningen. Dermed er YouTube annoncering en meget kosteffektiv måde at eksponere potentielle kunder for jeres budskaber.

YouTube tilbyder desuden en lang række målretningsmetoder, som sætter jer i stand til at ramme netop den målgruppe, som er mest værdifuld for jeres forretning. I kan samtidig se præcis, hvor mange der får vist jeres video, og hvor meget af videoen, de rent faktisk ser. 

Vores PPC eksperter står klar til at rådgive jer omkring hvordan I får størst effekt af jeres YouTube investering.

ppc marketing

Google Shopping

Google Shopping giver en unik mulighed for at få vist jeres produkter med billede og pris i googles søgeresultater. Google Shopping er derfor et effektivt redskab til at skabe opmærksomhed omkring jeres produkter og priser. I betaler først når en bruger klikker på jeres annonce og bliver ledt ind til produktsiden på jeres website. Dermed er Google Shopping en yderst kosteffektiv annonceringplatform med et højt afkast og et must have, hvis I driver en webshop.

Vi hjælper en lang række kunder med at tilrettelægge deres kampagner på Google Shopping, så de får mest effekt af deres investeringer, og vi står altid klar til at hjælpe jer.

ppc marketing

Paid social

Paid social dækker over betalt annoncering på sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Fordelen ved annoncering på sociale medier er, at de alle tilbyder uhyre målrettet annoncering overfor stort set enhver tænkelig målgruppe. Uanset om jeres budskab er et taktisk salgsbudskab eller mere branding orienteret, kan paid social annoncering bidrage til at skabe markante resultater for jeres virksomhed.

De fleste sociale medier arbejder i dag med algoritmer som favoriserer betalt indhold. Derfor er det nødvendigt at implementere paid social i jeres SoMe-strategi for at nå ud en tilstrækkelig stor brugerskare med jeres indhold.

Hos Heyday er vi specialister i at tilrettelægge kampagner på sociale medier, som skaber dokumenterbar effekt for vores kunder. Tag fat I os, hvis vi skal hjælpe jer med at skabe succes på sociale medier – uanset om det er på Facebook, Instagram, LinkedIn eller en kombination af disse.

ppc marketing

Kontakt