programmatic buying

Retargeting

Kender du til det scenarie, hvor du søger efter et specifikt produkt, finder det (f.eks. ved hjælp af Google), kigger og læser interesseret - for derefter at lukke webstitet ned og glemme alt om produktet igen?  For annoncører er dette naturligvis ikke et drømmescenarie. Med retargeting er det derfor muligt at ”reminde” de personer, som tidligere har besøgt jeres website eller webshop og dermed udvist interesse for jeres produkt eller tjeneste.Mulighederne er mange, når det kommer til retargeting, og kan foregå på tværs af platforme som f.eks. Google og Facebook mfl. Helt basalt fungerer retargeting sådan, at vi definerer en kundegruppe som vi ønsker at minde om det, som de interesserede sig for på jeres website; det kan være besøgende, der har været på jeres hjemmeside i mere end 3 minutter, eller det kan være alle besøgende. For begge gælder det, at de ikke har foretaget en ønsket handling på websitet f.eks. købt et produkt. Vi vil derfor gerne minde dem om at vi har hvad de søgte efter.  

programmatic buying

Retargeting kampagner på Google Displaynetværket og Adform

Her vil tidligere besøgende på jeres website eller webshop se jeres annoncer i form af bannere, når de surfer på et af de mange tusinde websites, der er en del af Google Displaynetværket eller Adforms netværk som f.eks. www.bt.dk, www.ekstrabladet.dk eller www.jyllands-posten.dk.

 

Retargeting kampagner på Google Søgenetværket

Ved hjælp af remarketinglister til søgeannoncer er det muligt at vise jeres annoncer, når de tidligere besøgende på jeres website leder videre efter det, som de har brug for, via søgninger på Google. Vores specialister hjælper jer med at oprette annoncer eller vælge søgeord ud fra viden omkring de kunder, som tidligere har besøgt jeres website.

 

Retargeting giver flere konverteringer

De personer, der tidligere har besøgt jeres Website, kender jer og har allerede udvist interesse for jeres produkter. Derfor er sandsynligheden for konvertering markant forøget ved at ”reminde” dem igen. Chancen for at højne jeres konverteringsrate er derfor næsten garanteret med retargeting.

 

programmatic buying

Kontakt