reklamefilm
reklamefilm

Præproduktion

I den indledende fase får vi styr på både det kreative og det praktiske. Ud fra jeres ønsker og forventninger til den færdige reklamefilm idéudvikler vi på et koncept og en stil for filmen. Det er også i denne fase, at vi får styr på storyboard, skuespillere og locations – og hvad I ellers har af ønsker. Alt dette sker i løbende dialog med jer, så vi er sikre på at ramme netop den tone og visuelle stil, I forestiller jer.

Ingen fysisk location er for skæv eller afsides for os, for vi pakker gerne vores filmudstyr og sætter os ind i bilen, eller hopper på en flyver, hvis det er nødvendigt - som udgangspunkt kan alt lade sig gøre.

 

reklamefilm

Produktion

I produktionsfasen er der som regel fart på - det er her, at de kreative og logistiske forberedelser går op i en højere enhed, når vi står på location. Vi bestræber os altid på at have en så effektiv produktionsfase som muligt, og her er det en stor fordel at være godt forberedt, så vi får alle de gode skud i kassen.

reklamefilm

Postproduktion

Når optagelserne er i kassen, går vores erfarne motion graphic designer i gang med at trylle i klipperummet og forvandle råmaterialet til en færdig film. Skuespillere, locations og replikker er nemlig kun halvdelen af en reklamefilm - resten af filmens udtryk ligger i den måde, den bliver klippet og redigeret på. Derfor kan det rette cut få et ellers simpelt råmateriale til at komme helt ud over scenekanten, ligesom en colorgrading eller et lyddesign fuldstændig kan ændre stemningen i en reklamefilm.

Til sidst afleverer vi den færdige film til jer i alle de versioner og formater, som I kunne tænke jer.

 

Kontakt