animationsfilm

Forklarende vs. Humoristisk 

Lad os lige gøre det helt klart – animationsfilm kan i princippet alt. Man er ikke begrænset af, om tingene kan lade sig gøre i den virkelige verden, for det er en animeret verden, hvor filmens karakterer godt kan hoppe ned fra en otte meter høj bygning uden at komme til skade. Man kan også se de allermindste komponenter på en bil, der er dybt begravet i motoren, for der er ingen begrænsninger, og man kan sagtens zoome sig igennem metal.

Overordnet laver vi typisk to forskellige typer animationsfilm:

  • Det forklarende format, hvor man gør emnet, produktet eller konceptet let at forstå. Her kan man dykke ned i en teknisk proces og forklare, hvordan et produkt virker samt vise ting, der med det blotte øje ikke kan ses. Det er uden tvivl dette format, som virksomheder efterspørger oftest.

  • Det humoristiske og legende format, hvor alt kan lade sig gøre, og hvor man virkelig har mulighed for at slå på lattertangenterne. Der er mulighed for at overdrive og slå sit budskab fast med syvtommersøm.
animationsfilm

Det’ for børn… Eller hvad?

Mange virksomheder tror fejlagtigt, at animationsfilm kan være med til at sende et useriøst signal til kunder og samarbejdspartnere, men det er absolut ikke sandt. Animationsfilm kan nemlig være med til at skille jer ud fra konkurrenterne, og så kan de forklare tekniske specifikationer på en måde, der er nem at forholde sig til.

Tøv ikke med at kontakte os, for vi sidder altid klar ved telefonen og tasterne til en uforpligtende snak om muligheden for at implementere film i jeres kommunikationsstrategi.

Se vores øvrige produkter indenfor reklamefilm her. 

Kontakt