opskriftsfilm

Væk jeres fødevareprodukter til live 

Med opskriftsfilm kan I vække en bestemt følelse hos målgruppen, men I kan også fremtvinge et behov, målgruppen måske ikke vidste, de havde. Ved at skabe en bestemt stemning omkring jeres fødevareprodukter og sætte dem i relation til en bestemt handling eller situation, vil jeres målgruppe nemmere opleve, hvorfor netop jeres produkter er relevante for dem. 

En opskriftsfilm kan overordnet have to forskellige vinkler: 

  • Vi viser, hvordan jeres produkt kan bruges i en specifik opskrift.

  • Vi viser, hvordan jeres produkt som helhed tager sig ud.

Begge vinkler er ideelle at bruge, det afhænger blot af, hvad I gerne vil med filmen. Og nogle gange kan begge vinkler fungere i samspil med hinanden som del af en større kampagne.  

Har du produktet? Så har vi erfaringen 

Heyday har mange års erfaring i at udvikle og producere opskriftsfilm – ja faktisk, så har vi over 10 års erfaring, hvor vi blandt andet har udviklet film for Tulip og Urtekram. Vi ved altså, hvordan opgaven skal løses, uanset om I sælger dåseleverpostej eller økologisk bønnepaté. 

Vi samarbejder desuden med en innovativ og kreativ kok, der kan være med til at udvikle opskrifter fra bunden. Vi har også alle faciliteterne til at udvikle smukke og attraktive opskriftsfilm, da vi har indgået aftaler med nogle af de største interiørvirksomheder i Danmark. Vi har alt fra gryder og pander til duge og vinglas, som potentielt kan benyttes til produktionen af jeres opskriftsfilm. Det betyder, at vi altid kan sætte den helt rette stemning omkring jeres produkter, som er i rød tråd med jeres brand.

Se vores øvrige produkter indenfor reklamefilm her.

Kontakt