some film

Fortæl den gode historie med SoMe-film 

Mulighederne for at arbejde med SoMe-film er næsten uendelige, og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Med SoMe-film har I mulighed for at nå udover rampen og fortælle den gode historie omkring jeres virksomhed, hvor billeder og lyd kan sætte den helt rette stemning omkring jeres brand på en vedkommende og interessant måde. 

Der er dog ingen tvivl om, at SoMe-film virkelig kan skabe rammen om den gode historie, hvor I har mulighed for at give målgruppen en helt bestemt følelse – dén følelse, som I mener kendetegner jeres brand. Gennem color grading, lys og lyd kan vi ramme plet på følelsesbarometeret og lave en fuldtræffer lige dér, hvor det virker.

some film

Øg trafikken til jeres website

Med film til jeres sociale medier har I mulighed for at øge trafikken til jeres website, hvad end filmuniverset skal udfolde sig på jeres Facebookside, Instagram-profil, YouTube-kanal eller noget helt fjerde. Hvis I har en webshop, er SoMe-film en særlig ideel løsning for jer, da film i særdeleshed er gode til at få brugerne til at interagere med jer – og det kan betyde øget trafik ind til jeres webshop og øget salg.

 

Skræddersyede SoMe-film til alle platformene 

Hvad end jeres brand lever mest på Facebook, Instagram, LinkedIn eller YouTube, skræddersyer vi naturligvis filmene til den pågældende platform, så både længde og format er som det skal være. Vi ved nemlig at 85 % af Facebookbrugerne ser video uden lyd fra deres smartphone, og vi ved at YouTube-performance øges jo længere tid, brugerne bruger på at se jeres film. Vi skærer altså indholdet ind til benet, hvis det er nødvendigt, så unødigt fyld ikke forringer jeres synlighed, men hvis den gode historie skal fortælles i et længere format, ved vi også, hvordan dette skal gøres, for at holde modtagernes nysgerrighed. Og vi har gjort det mange gange før, så I kan være fuldkommen sikre på, at I er i trygge hænder hos os.

Se vores øvrige produkter indenfor reklamefilm her.

Kontakt