tv-spot

Sammen finder vi det rette budskab 

Måske ved I allerede, hvad I gerne vil sige med jeres tv-spot, men det kan også være, at I er på bar bund i den kreative udviklingsproces. Men frygt ej, vi hjælper jer med at samle trådene uanset hvor langt I er i arbejdsprocessen. Sammen kan vi lægge strategien for jeres medieindsats og udvikle spottet fra idé til færdigt produkt.

Overordnet er der to veje kan I kan gå, og derfor bør I spørge jer selv, hvad formålet med tv-spottet er:

  • Har det til formål at skabe salg eller ændre en adfærd hos målgruppen?
  • Har det til formål at ændre eller fastholde målgruppens opfattelse af jer?

Med et taktisk spot hvor det primære formål er at skabe salg, vil det ofte være rationelle argumenter og produktet, der hovedsageligt er i fokus. Ved et branding-spot vil det derimod ofte give mening at spille på de følelsesmæssige violiner. Men husk, der er intet facit på, hvordan netop jeres tv-spot skal skræddersyes.

tv-spot

Vi håndterer hele processen

Hvad end I er på udkig efter et spot med en varighed på 25-30 sekunder eller et tv-sponsorat, kan vores medieafdeling købe de rigtige medier til jer, hvor de rette tv-kanaler og tidspunkter er omdrejningspunkt, så vi kan ramme jeres målgruppe lige der, hvor det giver mening. Og da vi kan håndtere hele arbejdsprocessen, behøver I kun at ringe ét sted hen – det gør processen mere effektiv og omkostningsfri for jer.

 

Forstærk budskabet med film til sociale medier 

Når I vælger at tv-spots skal være en del af jeres overordnede kommunikationsstrategi, anbefaler vi altid, at I også øger jeres synlighed på sociale medier – såfremt jeres kunder er tilstede her. Men ærligt, hvem er ikke det efterhånden? Og det er uanset om I opererer på et B2C- eller B2B-marked.

Vores erfarne SoMe-eksperter kan varetage denne proces i tæt samarbejde med filmafdelingen, så der kommer en snorrelige rød tråd mellem jeres tv-spot og jeres markedsføring på sociale medier. På denne både forstærker i jeres kommunikation og budskab og har altså større chance for at få en berettigelse i forbrugernes bevidsthed.

Se vores øvrige produkter indenfor reklamefilm her.

Kontakt