Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening er en dansk interesseorganisation, der har rødder tilbage til 70’erne. Foreningen drives i dag som en professionel organisation, der arbejder for at styrke udviklingen inden for økologisk fødevareproduktion.

heyday

Ny film til Høstmarked

Økologisk Landsforening ønskede at rette fokus mod Økologisk Høstmarked, som er den økologiske branches fælles landsdækkende event, der finder sted hvert år i september. Til det formål producerede vi en infographic, som gjorde opmærksom på begivenheden.

Se løsning
heyday

Site og print til Høstmarked

Hvert år i sensommeren åbner landmænd over hele landet stalddørene til Økologisk Høstmarked. Her kan hele familien tage på udflugt for at opleve naturen, råvarerne og dyrene i børnehøjde.

Vi har designet og udviklet et nyt website til Økologisk Høstmarked.

Se løsning
heyday

Nyt site til Økodag

Økodagen er en årligt tilbagevendende begivenhed arrangeret af Økologisk Landsforening. Vi har udviklet et responsivt kampagnesite, hvor alle informationer om Økodagen er samlet. Sitet er designet med fokus på fleksibilitet og langtidsholdbare elementer, således at det også kan bruges de kommende år.

Se løsning
heyday

Identitet og Facebookside til unge økologer

Vores digitale samarbejde med Økologisk Landsforening er i konstant udvikling. Et af de seneste projekter, vi er stolte af at kunne præsentere, er Unge Økologer - en Facebookside, der udnytter alle det sociale medies funktionaliteter til fulde.  

Unge Økologer fungerer som et online mødested for landbrugselever og andre unge med interesse for økologisk landbrug. 

Siden rummer informationer om økologi i en fakta-tab samtidig med, at den fungerer som et diskussionsforum gjort muligt via Facebooks interaktive funktionaliteter såsom kommentarliste og opslagsvæg.

Se løsning
heyday

I love øko - Responsivt site

Økologisk Landsforening har længe haft et ønske om at skabe et økologisk videnssite for den almene forbruger, og det er vi hos Heyday glade for at kunne hjælpe med at efterkomme. Vi har designet og udviklet det responsive site iloveoko.dk.

Se løsning