DR

Samarbejdet med Danmarks Radio har efterhånden flere år på bagen og startede, da DR første gang stod over for lanceringen af deres nye børnekanal Ramasjang. Siden har vi samarbejdet med DR om flere projekter, senest i forbindelse med Bubbers Juleshow på DR Ultra, hvor brugerne via et klikspil på Ultras website kunne stemme om, hvorvidt Bubber skulle tilbringe julen i fængsel.

heyday
DR

/ 08.05.17

Ramasjang - Trafikkøbing

Vi har udviklet et spil til Ramasjangs website, der kan spilles på alle platforme, som del af DRs public service-ansvar.

Se løsning
heyday
DR

/ 01.01.15

Ramasjang Radio

Vi har udviklet og designet Ramasjangs lytteunivers, hvor børn kan gå på opdagelse i historier og musik med de værter og verdener, de kender fra Ramasjang. I udviklingen har vi taget afsæt i børns behov og brugeradfærd. Derfor har vi fokuseret på at skabe et univers, som aktiverer børnene, og som på samme tid er sjovt og interagerende.

Se løsning
heyday
DR

/ 01.12.14

Tidsrejsen - Julekalender 2014

Til DRs populære familiejulekalender i 2014 udviklede vi en online julekalender. Kalenderen var bygget op som en traditionel lågejulekalender, der aktiverede brugeren enten i form af spørgsmål eller et minispil.

Se løsning
heyday
DR

/ 08.02.13

Forsider til Ultra og Ramasjang

Vi står bag universet og designet til Danmarks Radios populære online børnesite DR Ramasjang og var ligeledes med til at relancere deres webdesign og udvikle DR Ultra.

Se løsning