Norden i Skolen

Norden i Skolen er en online læringsplatform, der stræber efter at inspirere eleverne fra de nordiske lande til at lære mere om deres nabolande. Et vigtigt mål for Norden i Skolen er at inspirere nordiske børn og unge til at se, læse, lytte til og tage del i den nabosproglige kultur. Sammen med Norden i Skolen har vi udviklet en platform, som lærerne i grundskolen og gymnasiet kan anvende som en aktiv del af deres undervisning. Klik herunder for at læse mere om løsningen.

heyday
Norden i skolen

/ 11.11.15

Klimaduellen om madspild

 Til kamp mod madspild.

Se løsning
heyday
Norden i skolen

/ 25.06.15

Nordisk skolechat

Hvordan styrker vi fællesskabet og sprogforståelsen mellem de nordiske lande?

Vi har i samarbejde med Norden i Skolen udviklet Nordisk Skolechat netop til det formål. Det er en live videochat, hvor skoleelever fra hele Norden kan chatte med hinanden. Nordisk Skolechat blev lanceret den 23. marts på Nordens Dag 2015.

Se løsning
heyday
Norden i skolen

/ 04.11.14

Norden i Skolen - en portal

Norden i Skolen er en online læringsplatform, der stræber efter at inspirere eleverne fra de nordiske lande til at lære mere om deres nabolande. Et vigtigt mål for Norden i Skolen er at inspirere nordiske børn og unge til at se, læse, lytte til og tage del i den nabosproglige kultur. Sammen med Norden i Skolen har vi udviklet en platform, som lærerne i grundskolen og gymnasiet kan anvende som en aktiv del af deres undervisning.

Se løsning