Super Dæk Service

Super Dæk Service er en af landets største dæk- og autoværkstedskæder. Vi er meget stolte af, at de har valgt Heyday som deres digitale partner. Super Dæk Service har fra start været ivrige efter at udforske nye medier, hvilket har betydet, at vi har taget dem med på en digital rejse, som endnu ikke er slut. Der er derfor ingen tvivl om, at vi kommer til at udvikle mange flere spændende løsninger sammen i fremtiden. I løbet af de første måneder af samarbejdet udviklede og lancerede vi et nyt website og mobilsite til dæk- og autoværkstedskæden. I den forbindelse indledte vi også et samarbejde om at skabe en ny strategi, der skulle give Super Dæk Service en ny position på markedet. Siden da har vi udviklet flere kampagner og opbygget et Facebook-community sammen. Klik herunder for at læse mere om løsningerne.

Målrettet SEO-indsats gav stor stigning i besøg og konverteringer

Høj ranking på relevante søgeord på Google i vintersæsonen gav pote.

Se løsning
heyday

Hvad mener du, alle skal vide?

Er du også stødt ind i Cliff i radioen? Som et led i Super Dæk Services vinterkampagne lancerede vi Super Dæk Radio, et fiktivt radiounivers, hvor lytteren Cliff ringede ind i tide og utideRadiospottene havde en humoristisk karakter og blev aktiveret på diverse sociale og digitale platforme.

Se løsning
heyday

Super Dæk Radio

Videreudvikling af ‘Alle Skal Vide’-kampagnen for Super Dæk Service.

Se løsning
heyday

Vinterkampagne 2014

I forlængelse af succeskampagnen "Alle Skal Vide" transformerede vi en Kia til kørende blikfang og kommunikationsplatform.

Se løsning
heyday

Alle skal vide...

Vi udviklede kampagnen "Alle skal vide", som havde til formål, at alle skulle vide, at Super Dæk Service også er et super godt værksted. 

Se løsning
heyday

Social Media Management

I samarbejde med Super Dæk Service varetager vi den daglige drift af deres Facebook.

Se løsning