Tulip

Tulip er en af Danmarks største fødevarevirksomheder og står bag de populære danske mærker Tulip, Mou, GØL, Steff-Houlberg og Den Grønne Slagter. Tulips produkter sælges i mere end 80 lande verden over, og vi er meget stolte over at have Tulip som fast samarbejdspartner.

heyday
Tulip

/ 15.09.16

Slow Cooked - Bloggers Challenge

I forbindelse med Tulips ønske om at skabe fokus på deres Slow Cooked-produkters alsidighed udviklede Heyday kampagnen ”Bloggers Challenge” med tilhørende kampagneplatform, hvor tre danske madbloggere kom med deres bud på en hverdagsret med Chipotle Chili Pulled Pork.

Se løsning
heyday
Tulip

/ 24.06.16

Corporate website

Vi har udviklet og designet et helt nyt corporate website med opskrifter, produkter og inspiration for alle Tulips brands.

Se løsning
heyday
Tulip

/ 28.10.14

De danske baconfans

Tulip Bacons Facebookside har udviklet sig til en platform og et fællesskab for mennesker med en stor kærlighed til bacon, og vi er stolte af, at fansiden har rundet 27.000 likes. Udgangspunktet for Tulip Bacons Facebook-univers er at dele passionen for bacon. Derfor udvikler vi løbende sjove bacongrafikker og kampagner, som taler til den umiddelbare glæde ved produktet. 

Se løsning
heyday
Tulip

/ 10.03.10

Facebook for Tulip Bacon

Vi hjælper Tulip med at dele glæden ved bacon. 

Se løsning