Vikan

Vikan er en af verdens førende producenter af højhygiejniske rengøringsredskaber, og vi er glade for, at de har valgt Heyday som deres full-service bureau. Som opstart på vores samarbejde har vi udviklet en ny kommunikationsstrategi for Vikan. Siden da har vi arbejdet med en lang række løsninger for at sikre global synlighed. Vores arbejde med Vikan inkluderer en bred vifte af løsninger på forskellige medieplatforme, bl.a. website, ekstranet, messestande, brochurer, emballage, native apps og sågar deres helt egen pdf-generator. Vikan er en visionær og innovativ virksomhed, som kigger på nye mediers potentiale i takt med, at de opstår, hvilket konstant fører os på nye eventyr sammen.

heyday
Vikan

/ 04.11.13

Vikan Remco Food Safety

Vikan og det amerikanske firma Remco har valgt at gøre fælles front mod det amerikanske marked.

Se løsning
heyday
Vikan

/ 02.04.13

VHZP iPad

Heyday har udviklet Hygienic Zone Planner, der er en iPad-baseret app til fødevarevirksomheder der bruger farvekodede rengøringsredskaber. App’en giver en visuel oversigt over, hvilke zoner de forskellige redskaber hører til, for på denne måde at mindske krydskontaminering. 

Se løsning
heyday
Vikan

/ 29.03.12

Messestand

Heydays samarbejde med Vikan har budt på mange forskellige og spændende opgaver. En af de mere anderledes af slagsen har været at skabe en messestand, der både kan fungere som udstillingsvindue for Vikans imponerende sortiment og som et personligt og unikt rum, der indbyder til dialog. 

Se løsning
heyday
Vikan

/ 07.03.12

Mobilt produktkatalog

For at Vikans forhandlere, sælgere og kunder hele tiden er opdateret med virksomhedens produkter, har Heyday udviklet en app til Android og iPhone, der i et enkelt og overskueligt design præsenterer det stadigt voksende produktsortiment.

Se løsning
heyday
Vikan

/ 14.10.11

PDF-generator & Ekstranet

I samarbejde med Vikan udviklede vi en PDF-generator, der eliminerer det trykte katalog.

Se løsning