Om Heyday

Vi kalder os selv et digitalt reklamebureau, men det sker dog ofte, at vi også arbejder offline. Vores koncepter og kampagner rækker ud over den digitale sfære, for det er også dér, kunderne færdes. Så kald os bare et bureau. Det er det, vi er.

Vores absolut vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at vi har det godt, når vi er på arbejde, men også, når vi går hjem. Vi prioriterer en familiær stemning, hvor vi passer på hinanden, driller hinanden og konkurrerer mod hinanden. Lige nu er vi knap 30 kollegaer placeret midt på strøget i Aarhus. Her bor vi, fordi vi nyder at være en del af byens puls, og fordi vi finder inspiration i den hverdag, der udspiller sig uden for vores vinduer.

Vi har faktisk haft samme adresse, siden vi startede tilbage i 2007. Dengang var vi tre. Men vi er altså vokset en del siden. I gennemsnit vokser vi ca. 25% om året, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Vi har gennem alle årene haft en sund økonomi. Det, mener vi, er nødvendigt for, at vi kan vokse og udbygge vores forretning på forsvarlig vis. Det skaber tryghed for både kunder og medarbejdere.

Karriere

På Heyday arbejder vi med mange forskellige kunder, mange projekter og mange deadlines. Vores kompetencer favner hele spektret inden for moderne markedsføring, og huset råder over mange forskellige stillinger lige fra konsulenten, den kreative og udvikleren. Vores filosofi er, at gode idéer trives bedst i et uformelt og venskabeligt arbejdsmiljø, og derfor går vi meget op, i at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde. Vores kultur er med til at definere os, og den er medvirkende til, at vi kan lykkes i alle mulige og umulige situationer. Derfor går vi meget op i vores kultur, dyrker den og ansætter efter den.

Vores ambition er at fortsætte vores vækst. Derfor er vi altid på udkig efter nye kollegaer. Om du er en talentfuld, ung spire eller allerede har bevist dit værd, er underordnet, men du skal være hamrende dygtig og brænde for at komme til at arbejde sammen med os.

Mener du, at du skal være en del af Heyday-familien, så send en ansøgning til os på: hello@heyday.dk

Vi søger udviklere!

getCandidates().filter(c => c.qualified()) == currentRequest.user ?

read()

Vi søger en teknisk projektleder

Kan du styre projekter og kampagner?

Læs mere om jobbet her

Vi søger piccoline

Kan du have mange bolde i luften?

Vil du vide mere?

Kontakt Anders Lorentz på +45 8613 8848 

eller send en mail til hello@heyday.dk