Teknisk Projektleder

Til vores projektledelsesteam søger vi endnu en teknisk stærk projektleder. Som vores nye projektleder bliver du dagligt kontaktpunkt for en række kunder på bureauet og skal sikre, at både små opgaver og større projekter bliver planlagt, gennemført og leveret bedst muligt.

Vi leder efter en åben og udadvendt person, der går på arbejde med et smil og bevarer roen i pressede situationer. Vi leder efter en, der vil være med på holdet. Både når vi skal arbejde igennem og når vi skal hygge os til diverse events.

Ud over at du har den helt rigtige personlighed, så er du også fagligt dygtig og går op i, hvordan vi leverer projekter bedst muligt. Både for kunden og for os. Du er empatisk og forstår, at der er forskel på, hvordan du kommunikerer med forskellige mennesker om det er internt eller eksternt. Du er kommunikativ stærk og er ikke bange for at tage udfordringen op, for du ved, at ”bad news early is good news” og du formår at tegne projekterne op, så der ikke er tvivl om, hvad vi leverer og hvornår.

Om du er teknisk eller kommercielt uddannet er ikke vigtigt. Bare du forstår teknikken bag websites, webshops og digitale platforme generelt. Du har helt sikkert arbejdet med gennemførelse af tekniske projekter i flere år og har bevist, at du selvstændigt kan planlægge, gennemføre og levere godt. Og så brænder du for at levere succesfulde kundeprojekter.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i ovenstående – eller har spørgsmål – så send gerne en kort ansøgning til al@heyday.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv.

Vil du vide mere?

Kontakt Anders Lorentz på +45 8613 8848 

eller send en mail til hello@heyday.dk