Præproduktion

I den indledende fase får vi styr på både det kreative og det praktiske. Ud fra jeres ønsker og forventninger til den færdige reklamefilm idéudvikler vi på et koncept og en stil for filmen. Det er også i denne fase, at vi får styr på storyboard, skuespillere og locations. Alt dette sker i løbende dialog med jer, så vi er sikre på at ramme netop den tone og visuelle stil, I forestiller jer.

 

Produktion

I produktionsfasen er der som regel fart på - det er her, de kreative og logistiske forberedelser går op i en højere enhed, når vi står på location. Vi bestræber os altid på at have så effektiv en produktionsfase som muligt, og her er det en stor fordel, at vi har alle ressourcer i huset: når fotograf, instruktør og klipper har mulighed for at planlægge optagelserne i fællesskab, letter det arbejdsgangen betydeligt, og vi undgår spildtid på settet og efterfølgende i klipperummet.

Postproduktion

Når optagelserne er i kassen, går vores erfarne klippere i gang med at trylle i klipperummet og forvandle råmaterialet til en færdig reklamefilm. Skuespillere, locations og replikker er nemlig kun halvdelen af en reklamefilm - resten af filmens udtryk ligger i den måde, den bliver klippet og redigeret på. Derfor kan det rette cut få et ellers kedeligt klip til at gå viralt, ligesom en colorgrading fuldstændig kan ændre stemningen i en reklamefilm.

Kontakt


Senior .NET/webudvikler
Teknisk projektleder
Business Development Manager
Praktikant | Filmafdeling
Praktikant | Kommunikationsafdeling
Praktikant | Online markedsføring